Politika o zaštiti privatnosti i kukijima

Zaštita privatnosti

Uopšteno

Represent Communications kontroliše obradu svih ličnih podataka koji se prikupljaju na vebsajtu. Represent Communications poštuje vašu privatnost i naše poslovanje je usaglašeno sa uredbama važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Represent Communications ne prikuplja i ne obrađuje lične podatke kroz kukije koje postavlja. Izuzetno, u slučaju potreba o kojima će korsnik biti obavešten i za koje će korisnik dati saglasnost, Represent Communications će obrađivati lične podatke koje korisnik svojevoljno ostavlja, putem registrovanja na vebsajt zbog neke usluge koju vebsajt pruža. Ove informacije mogu da uključuju korisnikovo ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona, adresu i grad stanovanja.

Prenos, čuvanje i obrada podataka

Prenos, čuvanje i obrada podataka prikupljenih putem ovog vebsajta obezbeđeni su putem standardnih i uobičajnih tehničkih mera. Represent Communications može uz Vašu saglasnost proslediti Vaše lične podatke trećim licima u slučaju obavljanja neke od usluga koju ste vi tražili, a te strane će obrađivati vaše lične podatke u skladu sa uputstvima i pod odgovornošću Represent Communications.

Pristup, ispravke ili uklanjanje sadržaja

U bilo koje vreme možete da zahtevate da Represent Communications obezbedi pristup vašim ličnim podacima koje je prikupilo . Takođe, možete da zahtevate da Represent Communications ispravi ili obriše lične podatke. Molimo vas da pošaljete e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u slučaju da imate bilo kakva pitanja i zahteve u vezi sa ličnim podacima.

Ova Politika o zaštiti privatnosti i kukijima može biti izmenjena ili dopunjena. Navedene promene će stupati na snagu odmah nakon objavljivanja izmenjene i dopunjene Politike o zaštiti privatnosti i kukijima. Korisnci vebsajta se savetuju da redovno čitaju Politiku o zaštiti privatnosti i kukijima zbog mogućih izmena.

Politika kukija

Vebsajt (www.represent.rs i www.contentexperience.rs ) napravljen od strane Represent Communications. Ovi vebsajtovi koriste kukije. Kukiji su male tekstualne datoteke koje vebsajt čuva na vašem kompjuteru.

Kukiji koji se koriste na vebsajtu

Ovaj vebsajt koriti kukije u sledeće svrhe:

Fukcionalni kukiji: kukiji koji se koriste kako bi se unapredila pristupačnost vebsajta korisnicima. Na primer, kuki se postavlja kako bi alati za čuvanje informacija radili efikasnije. Funkcionalni kukiji vebsajta koje Represent Communications čuva na vašem kompjuteru ostaju validni samo tokom vašeg boravka na sajtu.

Analitički kukiji: Represent Communications koristi kukije Google Analytics u svrhe analiziranja načina na koji posetioci koriste vebsajt. Represent Communications onda može da unapređuje vebsajt. Google samo obrađuje podatke koje dobija putem vebsajta na anoniman način. Molimo vas da posetite www.google.com/analytics za više informacija o Google Analytics.

Kukiji trećih lica: vebsajt dozvoljava upotrebu kukija dodatnih programa (plug-in)[2] za društvene mreže nekoliko različitih trećih lica. Ovo omogućava da korisnik deli sadržaj vebsajta na određenim društvanim mrežama. Na primer, sa Facebook plugin-ovima na vebsajtu, korisnici mogu da se jednostavno registruju na vebsajt uz pomoć svojih podataka sa Facebook naloga. Upotreba podataka koje treća lica prikupe putem ovih plugin-ova za društvene mreže pod kontrolom je isključivo tih treća lica jer Represent Communications ne može da čita te kukije (niti ova lica mogu da čitaju kukije Represent Communications). Za više informacija o kukijima trećih lica, molimo vas da pročitate politike tih trećih lica u vezi sa zaštitom privatnosti i kukijima.

Menjanje podešavanja

Menjanjem podešavanja na svom veb pretraživaču možete podesiti da dobijete obaveštenje ukoliko se neki kuki sačuva na vašem kompjuteru. Menjanjem podešavanja, možete takođe da podesite da vaš pretraživač ne prihvata kukije sa ovog vebsajta. Međutim, ukoliko vaš pretraživač ne prihvata kukije sa ovog vebsajta, možda nećete moći da pristupite svim delovima vebsajta.

[1] Cookie (prevod: kolačić) - Delić informacije koji na vašem harddisku ostavlja veb stranica; fajl smešten lokalno koji prati vaše podatke o internet pretrazi. U daljem tekstu: kuki
[2] U daljem tekstu: plug-in (prim.prev.)